زابل؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۲ تیم در ولسوالی شاجو آغاز شد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۶:۵۷
زابل؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۲ تیم در ولسوالی شاجو آغاز شد

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، رقابت‌های فوتبال را میان ۱۲ تیم در ولسوالی شاجو این ولایت به مناسبت ۱۰۶مین سالروز استقلال کشور آغاز نمودند.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم شوباز اتحاد الف با نتیجه ۴ بر ۱ تیم قرباغ ب را شکست داد و نخستین پیروزی را به‌دست آورد.

قابل ذکر است که این رقابت‌ها حدود یک ماه ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۱:۶
Background image

سرپل؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی سوزمه قلعه

رقابت های جام فوتسال هوندا سکلیت با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در ولسوالی سوزمه قلعه به پایان رسید.

در دیدار نهایی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۹
Background image

رقابت‌های سبک توان ورزشهای رزمی در کابل برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش های رزمی با اشتراک ۱۶۰ تن از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربيت بدنی و ورزش کشور، در جمنازیوم ورزشی ۲۵۰۰ نفری این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۷
Background image

پنجمین دوره مسابقات منتخبه کیوکوشین کاراته میان چهل ورزشکار در ولایت بغلان به پایان رسید

پنجمین دوره رقابت‌های منتخبه کیوکوشین کاراته از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۴۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای. . .

BACK TO NEWS