برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۶:۴۱
برگزاری رقابت‌های کیک‌بکسنگ میان ۸۰ ورزشکار در ولایت غزنی

رقابت‌های دوستانه کیک‌بکسنگ با اشتراک ۸۰ ورزشکار از ۸ باشگاه ورزشی از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت غزنی با همکاری فدراسیون ملی این رشته و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در جمنازیم مرکزی این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌های که به مظنور ارتقای سطح فنی و تخنیکی ورزشکاران برگزار شد، ورزشکاران در رده‌های سنی و وزنی مختلف برای به دست‌آوردن عنوان مبارز برتر و کمربند قهرمانی با هم وارد میدان نبرد شدند.

که در فرجام ۱۵ تن به عنوان چهر‌های برتر این رقابت‌ها شناخته شدند که از این میان ۹ تن مدال‌های پیروزی را به گردن آویختند، چهار کمربند قهرمانی را به کمر بسته و دو مبارز دیگر جام قهرمانی را بالای سر برد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۲۱
Background image

کابل؛ مولوی احمدالله وثیق در مراسم فاتحه نوید پوپل رئیس فدراسیون ورزش‌های هوایی اشتراک کرد

مولوی احمدالله وثیق، رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، همراه با مسئولان و رؤسای اداره ورزش، به‌منظور ابراز همدردی و دعا، در مراسم فاتحه مرحوم نوید پوپل، رئیس فدراسیون ورزش‌های هوایی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۴:۴۸
Background image

غور؛ پایان رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم در ولسوالی تولک

رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی تولک به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم ستارگان به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۳۸
Background image

کاپیسا؛ پایان رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی کوه‌بند

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی کوه‌بند به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم. . .

BACK TO NEWS