بغلان؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۳۲ ورزشکار در ولسوالی بغلان مرکزی برگزار گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۱۰:۴۲
بغلان؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۳۲ ورزشکار در ولسوالی بغلان مرکزی برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۳۲ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در ولسوالی بغلان مرکزی دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده شانزده تن آنها با بیشترین امتیاز و با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش کورش میان جوانان و تشویق جوانان به ورزش عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۶
Background image

بادغیس؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم در ولسوالی بالامرغاب

رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در ولسوالی بالامرغاب به پایان رسید.

این رقابت ها که به شکل لیگ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۴
Background image

دایکندی؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم در مرکز

رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در منطقه میش علیا آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم یاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۱
Background image

لیگ دوستی فوتبال ولسوالی چشت شریف ولایت هرات با حضور ۱۲ تیم به کار خود پایان داد

رقابت‌های لیگ دوستی فوتبال به ابتکار آمریت ورزشی ولسوالی چشت شریف و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان دوازده تیم که از یک ماه به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم جوانان. . .

BACK TO NEWS