غور؛ مسابقات فوتسال ۱۸ سال میان هشت تیم با قهرمانی تیم شاروالی به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۴ - ۹:۴۷
غور؛ مسابقات فوتسال ۱۸ سال میان هشت تیم با قهرمانی تیم شاروالی به پایان رسید

رقابت های فوتسال ۱۸ سال با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان هشت تیم در مرکز شهر فیروز کوه با قهرمانی تیم شاروالی به پایان رسید.

بازی فاینل این مسابقات میان تیم شاروالی و تیم خراسان صورت گرفت، که در نتیجه تیم شاروالی با تفاوت ۴_۵ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

در این مسابقات معروف محمدی از تیم شاروالی آقای گول، گلاب الدین از تیم خراسان بهترین مدافع و ابراهیم امیری از تیم شاروالی بهترین دروازه‌بان شناخته شدند.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد و توسعه ورزش فوتسال در سطح ولایت عنوان گردیده است، و در اخیر برای تیم های برنده جوایزی همچون مدال و کپ اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

مسابقات کیک بوکسینگ میان ورزشکاران از هشت ولایت کشور به میزبانی بامیان برگزار گردید

رقابت‌های کیک بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۲۰ ورزشکار از ۸ ولایت کشور در سبک واکو برای مدت یک روز دایر گردید.

در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۹
Background image

مسابقات جام حذفی فوتسال میان هشت تیم در مرکز ولایت نیمروز به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت نیمروز با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۸ تیم که از دو هفته به اینسو در مرکز این ولایت ادامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۷
Background image

تیم نوزده نفری کوهنوردان دیار سنایی در سلسله کوه‌های ولسوالی جغتوی ولایت غزنی صعود نمودند

تیم کوهنوردی دیار سنایی که متشکل از ۱۹ ورزشکار می‌باشد، از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در سلسله کوه‌های ولسوالی جغتوی این ولایت در ارتفاع. . .

BACK TO NEWS