نیمروز؛ پایان رقابت‌های فوتبال جوانان زیر ۱۸ سال این ولایت

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۸:۵۸
نیمروز؛ پایان رقابت‌های فوتبال جوانان زیر ۱۸ سال این ولایت

‌رقابت‌های لیگ فوتبال جوانان زیر ۱۸ سال این ولایت با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج به پایان رسید.

این رقابت‌ها که به شکل لیگ برگزار شده بود تیم انصار با بیشترین امتیاز مقام اول و تیم تلاش برتر نائب قهرمان شناخته شد.

این مسابقات، به هدف رشد و توسعه ورزش و شناخت تیم های لیگ برتر، در مدت ۲۵ روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۳۳
Background image

نیمروز؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم در شهر زرنج

رقابت های فوتسال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۲۸
Background image

هلمند؛ رقابت‌های کرکت تیپ‌بال میان ۱۰ تیم در ولسوالی ناوه آغاز شد

آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، رقابت‌های کرکت تیپ‌بال را میان ۱۰ تیم در ولسوالی ناوه این ولایت آغاز نمود که به مدت ۱۵ روز ادامه خواهد داشت.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۲۴
Background image

هلمند؛ رقابت‌های کرکت تیپ‌بال میان پنج تیم در ولسوالی نوزاد آغاز شد

آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، رقابت‌های کرکت تیپ‌بال را میان پنج تیم در ولسوالی نوزاد این ولایت آغاز کرد که به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم. . .

BACK TO NEWS