پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی متاخان به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۷:۲۰
پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی متاخان به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون تیپ‌بال کرکت در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در ولسوالی متاخان این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم بلال احمد به پایان رسید.

بازی نهایی این رقابت‌ها میان تیم‌های محمد یاسر و بلال احمد برگزار شد، تیم بلال احمد با برنده شدن در قرعه‌کشی نخست توپ‌زنی کرد و در سه آور معیین شده و با از دست دادن دو ویکت، ۵۸ دوش برای تیم حریف هدف تعیین کرد؛ در مقابل تیم محمد یاسر با از دست دادن سه ویکت، ۴۰ دوش انجام داد و با تفاوت ۱۷ دوش شکست خورد.

این رقابت‌ها به‌مدت دو ماه، به‌هدف مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۶
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۰۰ ورزشکاردر شورتپه برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی شورتپه برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۰ بازی مساوی و ۳۰ تن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۱۳
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکاردر ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در شهرک حیرتان ٰولسوالی کلدار برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۱:۴۵
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۸۰ تن از سوی مسؤل ورزشی ولسوالی بلخ درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی بلخ برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی مساوی و ۳۰ تن حریفان خود. . .

BACK TO NEWS