کمیته ملی المپیک افغانستان و ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش از عبدالله المطیری و همکاری های ورزشی قطر و کویت تقدیر و تشکر کرد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۶ - ۱۰:۱
کمیته ملی المپیک افغانستان و ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش از عبدالله المطیری و همکاری های ورزشی قطر و کویت تقدیر و تشکر کرد

رهبری کمیته ملی المپیک افغانستان و ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش و رهبری فدراسیون فوتبال در نشست تقدیر از عبدالله المطیری مربی جدید فدراسیون فوتبال این کشور از شوری المپیک آسیا، کمیته های المپیک قطر و کویت و فوتبال قطر و همکاری های آنان تشکری کرد.

در این مراسم الحاج مولوی عبدالودود حقانی، رئیس کمیته ملی المپیک و ورزش، معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش حافظ احمد جان زدران، معاون قومندانی تعلیم وتربیه وزارت امور داخله وزیرالرحمان رحمانی، مشاور تعلمی و تربیه قومندانی تعلیم و تربیه وزارت امور داخله شیخ محمد صابر، رئیس فدراسیون فوتبال محمد یوسف کارگر، رهبری اداره ورزش کشور و آمرین ادارات مختلف، روسای فدراسیون ها و ورزشکاران شرکت کردند.

الحاج مولوی عبدالودود حقانی رئیس کمیته ملی المپیک و ورزش از عبدالله المطیری سرمربی جدید فدراسیون فوتبال افغانستان تشکر ویژه کرد و گفت: با ورود عبدالله المطیری به افغانستان، ذهنیت منفی مردم و دنیا به پایان رسیده است نمایشی که وضعیت امنیتی و ورزشی کشور را به اشتباه به مردم نشان می دهد.

آقای عبدالودود حقانی در سخنان خود از همکاری های اخیر المپیک آسیایی، کویت و فدراسیون های المپیک و فوتبال قطر قدردانی کرد و خواستار همکاری های بیشتر شد.

رئیس کمیته ملی المپیک و ورزش نیز از وضعیت کنونی ورزش در افغانستان ابراز خوشحالی کرد و ابراز اطمینان کرد که تلاش می کنیم فرصت بازی در سطح جهانی را برای ورزشکاران خود فراهم کنیم و کمیته جهانی المپیک و شورای المپیک آسیایی نیز برای تقویت روابط با این کشور تلاش می کنند.

وی همچنان خاطرنشان کرد که در عرصه انکشاف ورزش در افغانستان با آمدن ااا به طور منظم برای همه رشته های ورزشی در همه عرصه های کشور کار شده و این تلاش ها همچنان ادامه دارد.

محمد یوسف کارگر رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان با اشاره به دستاوردهای مختلف ااا در عرصه ورزش گفت که نمایندگان ورزش کشور در تمامی بازی های جهانی و آسیایی حضور فعال دارند و این بهترین دستاورد برای ورزش افغانستان تلقی می شود.

وی افزود: امنیت در کشور مستحکم است و بهترین زمینه برای توسعه ورزش وجود دارد و بهترین مربی و با تجربه مانند عبدالله المطیری نشان از توسعه صلح و ورزش در کشور ما دارد.

شیخ محمد صابر مشاور وزارت امور داخله نیز در این دیدار قول همکاری با اداره ورزش را داد وی افزود که همه با هم برای رشد و توسعه ورزش کشور تلاش خواهیم کرد.

همچنین عبدالله المطیری مربی جدید فدراسیون فوتبال افغانستان در سخنان خود از کمیته ملی المپیک افغانستان و ریاست عمومی ورزش تشکر کرد و گفت که به حضور در افغانستان و آموزش تیم افغانستان افتخار می کند.

آقای المطیری در پیامی به جهانیان گفت: ورزش افغانستان را با سیاست مخلوط نکنید، هر تصمیمی در اینجا گرفته می شود مورد پسند اداره ورزش است، دولت افغانستان در مسائل داخلی آنها دخالت نمی کند و همه فدراسیون ها مستقل هستند.

وی خواستار همکاری مستمر و همه جانبه فدراسیون های بین المللی برای ارتقا و بهبود ورزش افغانستان شد.

در پایان، رهبری کمیته ملی المپیک افغانستان و ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش و رهبری فدراسیون فوتبال در کنار فعالیت های مربی جدید فدراسیون فوتبال افغانستان عبدالله المطیری، رئیس المپیک آسیایی الشیخ احمد الفهد الصباح، شیخ سلمان بن ابراهیم رئیس فدراسیون فوتبال آسیا، شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی رئیس فدراسیون فوتبال قطر، شیخ جوان بن آل ثانی رئیس بازی های المپیک قطر تقدیر نموده و از همکاری اخیرشان تشکر و از طرف آنها از عبدالله المطیری قدردانی شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۵
Background image

نیمروز؛ رقابت‌های فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در شهر زرنج آغاز شد

رقابت‌های لیگ فوتبال میان ۱۲ تیم زیر نام جام وحدت از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز ، در مرکز شهر زرنج آغاز شد.

نخستین دیدار این رقابت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۴
Background image

تخار؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۲۲ تیم در ولسوالی خواجه بهاوالدین

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۲۲ تیم بی از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی بهاالدین به پایان رسید.

فینال این رقابت ها میان تیم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۲
Background image

بامیان؛ مسابقات والیبال با اشتراک ۱۲ تیم با قهرمانی تیم امید به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام عید سعید اضحی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان دوازده تیم که از دو هفته به اینسو ادامه داشت، با. . .

BACK TO NEWS