مسابقات تشویقی نیزه زنی میان ۲۲ سوار کار در غزنی دایر گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۳ - ۱۱:۱۹
مسابقات تشویقی نیزه زنی میان ۲۲ سوار کار در غزنی دایر گردید

جمعه ۲۲ ثور مسابقات نیزه زنی جهت تشویق ورزشکاران ، رشد وانکشاف بازی محلی وعنعنوی ولایت غزنی بین ۲۲اسپ سوار راه اندازی گردید.

در این مسابقات ورزشکاران ازولسوالی قره باغ، ولسوالی گیرو،ولسوالی ده یک و تیم های مرکز غزنی،در میدان نیزه زنی قریه اسفنده مرکز غزنی به مدت یک روز اشتراک نموده و باهم به رقابت پرداختند.

در مراسم افتتاح این مسابقات حاجی بلال مجاهد آمر ورزشی ولایت غزنی اشترا ک نموده و ورزشکاران شرکت کننده را مورد تشویق قرار داد.

هدف از راه اندازی این مسابقات تشویق ورزشکاران ورشد بازیهای محلی وعنعنوی در ولایت غزنی بوده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۶:۲۴
Background image

کنفرانس مطبوعاتی کوروش برمک سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان برگزار گردید

کوروش برمک سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال کشور، در یک کنفرانس مطبوعاتی از روند آماده‌گی این تیم برای حضور در رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا خبر داده و بر تلاش ملی‌پوشان برای حضور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

غزنی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی مقر آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی مقر آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت ها تیم شهاب به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

هرات؛ برگزاری مسابقات کشتی محلی با حضور ۱۰۰ پهلوان در ولسوالی پشتون زرغون

مسابقات کشی محلی با اشتراک ۱۰۰ پهلوان از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی پشتون زرغون برگزار شد.

در این رقابت ها پهلوانان در رده‌های سنی و. . .

BACK TO NEWS