پکتیکا؛ رقابت‌های کریکت تیپ بال میان پنج تیم در قول اردوی ۲۰۳ منصوری به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ - ۱۱:۴۸
پکتیکا؛ رقابت‌های کریکت تیپ بال میان پنج تیم در قول اردوی ۲۰۳ منصوری به پایان رسید

رقابت‌های کریکت تیپ بال میان پنج تیم در میدان لوای دوم قول اردوی ۲۰۳ منصوری در همکاری مشترک آمریت تربیت بدنی و ورزش و آمریت تعلیم و تربیه لوای پیاده قول اردوی ۲۰۳منصوری با قهرمانی تیم کندک چهارم به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها تیم‌های کندک چهارم و پنجم این لوا باهم رقابت کردند که تیم کندک چهارم با برنده شدن تاس در ۱۰ آور تعیین شده برای تیم حریف، با از دست دادن شش بازیکن، ۱۴۸ دوش هدف تعیین کرد، تیم کندک پنجم این هدف را پوره نتوانست و بر این اساس، تیم کندک چهارم برنده این رقابت‌ها شد.

قابل یاد آوریست که این رقابت‌ها حدود یک ماه ادامه داشت و در پایان از سوی مسوولان لوای دوم برای بازیکنان برتر تحایف اهدا شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۷
Background image

هلمند؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم در ولسوالی سنگین به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در ولسوال سنگین این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم اتلان سپین آغا به پایان رسید

در بازی نهایی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

هلمند؛ رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در شهر لشکرگاه آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در شهر لشکرگاه مرکز این ولایت آغاز شد و دو هفته ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم عادل تیم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۲
Background image

هلمند؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۸ تیم در شهر لشکرگاه آغاز شد

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۸ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در شهر لشکرگاه مرکز این ولایت آغاز شد و ۲۵ روز ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم برادران. . .

BACK TO NEWS