مسابقات کشتی رستمی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی برگزار گردید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۴۳
مسابقات کشتی رستمی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های محلی و عنعنوی کشتی رستمی از طرف نمایندگی فدراسیون کورش با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست‌و هفت ورزشکار برای مدت یک روز در ولسوالی کجران این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده شیر آغا با کسب بیشترین امتیاز مقام اول، ظاهر مقام دوم و اکبر مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۳
Background image

مسابقات جام حذفی فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولایت بادغیس آغاز گردید

رقابت‌های جام حذفی فوتبال تحت عنوان اخوت و برادری با اشتراک ۱۲ تیم از ولسوالی‌های جوند و تگاب عالم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۰
Background image

کندز؛ رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب پایان یافت

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز، که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم سرخ‌میاشت به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

BACK TO NEWS